Cum rezolv conflictele cu iubitul meu?

Webinar Gratuit susținut de Dr. Cristina Obreja

22 Martie 2023, ora 19:00 ✨

Unul dintre “coșmarurile” vieții de cuplu îl reprezintă conflictul. Cele mai multe relații sunt consumate de conflicte frecvente, uneori iscate din lucruri mici, cum ar fi acela că soțul a uitat să cumpere pâine sau să ducă gunoiul.

Bineînțeles, sunt și situații în care conflictele sunt serioase și pot duce chiar la despărțire.

Dar cele mai multe relații se transformă în câmpuri de bătălie permanente, în care cei doi parteneri se ceartă frecvent, vor să aibă dreptate cu orice preț, se contrazic și își reproșează lucruri zilnic.

Și așa se distruge magia dragostei… Iar intre cei doi iubiți plutește mereu o stare de nemulțumire, frustare, disconfort, pe fondul căreia se poate aprinde oricând flacăra mistuitoare a unui alt conflict.

Te recunoști si tu aici?

Îți doresti mai multa armonie in cuplu?

De fapt, soluțiile pentru a aplana controversele și discuțiile din cuplu nu sunt deloc complicate. Îți dorești să le afli?

Atunci, participă alături de noi la webinarul gratuit: “Cum rezolv conflictele cu iubitul meu?”, susținut de dr. Cristina Obreja,din data de 22 Martie, la ora 19:00.

Iată ce beneficii vei obține în urma webinarului:

Înțelegere

Vei înțelege de ce apar conflicte frecvente în cuplu

Metode Practice

Vei afla metode simple prin care poți evita certurile inutile cu iubitul tău

Focul Iubirii

Vei afla cum sa menții flacăra dragostei aprinsă, chiar și după mai mulți ani de relație

Comunitate

De asemenea, te invităm să faci parte din Comunitatea Femeilor Magnetice (grup pe Facebook), unde postăm zilnic sfaturi, informații, exerciții și practici de feminitate.