Prima carte scrisă de un medic stomatolog român pe tema sănătății dentare holistice este disponibilă pentru tine acum

Rulează videoul

✅Cartea “32 de cristale- înțelepciunea ascunsă a dinților tăi” îți aduce informații despre îngrijirea dentară pe care cel mai probabil nu le-ai știut până acum.

Odată ce vei citi cartea, viziunea ta despre sănătate se va transforma, iar suferințele tale legate de dinți vor înceta!🙏

ȘTIM CĂ:

😔 ai avut parte de dureri și afecțiuni dentare încă de când erai copil
😌ai petrecut mult timp pe scaunul dentistului și ai cheltuit mulți bani pentru a-ți trata dinții
😔după un anumit interval de timp, unele afecțiuni au recidivat, altele noi au apărut și acest carusel pare să nu se mai termine niciodată! Când crezi că ai rezolvat tot, mai apare ceva în plus!

Ei bine, lucrurile nu este nevoie să se desfășoare așa pentru tine, nicidecum!

🔴Cartea “32 de cristale- înțelepciunea ascunsă a dinților tăi”, scrisă de Dr. Cristina Obreja, îți va arăta clar și explicit următoarele lucruri:

✅ afli rețete de paste de dinți și ape de gură 100% naturale, astfel evitând potențialul toxic pe care îl au pastele din comerț ce conțin detergenți, coloranți, conservanți, arome, fluor etc.

✅ afli cum fiecare material dentar care ajunge în cavitatea ta bucală poate avea răsunet asupra biochimiei întregului organism și te poate îmbolnăvi, dacă nu este ales corect, cu grad înalt de biocompatibilitate

✅afli legătura directa între cauzele emoționale, tiparele noastre de gândire negativă și bolile dinților și gingiilor

✅afli cum fiecărui dinte îi corespunde o anumită fațetă a personalității noastre, iar o afecțiune apărută la un anumit dinte ne vorbește despre o traumă emoțională legată de acel aspect al vieții (incisivii frontali ne vorbesc despre stima de sine, caninii superiori despre voință, incisivii laterali superiori despre capacitatea de a comunica etc.)

✅afli cum dinții tăi, încă din stadiul de mugure dentar, înregistrează continuu stresul prin care trecem și îl somatizează

✅ afli de ce se îmbolnăvesc dinții și unele tratamente dau greș și nu au rezultate

✅tratamente naturiste pentru diverse afecțiuni orale

Achiziționează acum cartea și vei primi mai mult decât o carte, o cheie de înțelegere și transformare a vieții!